ارتقای نمایندگی سازمان میراث فرهنگی به اداره در شهرستان تفرش

 نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی از ارتقای نمایندگی میراث فرهنگی در شهرستان تفرش به اداره خبر داد.

عباس صلاحی در مراسم افتتاح مجتمع اقامتی یاس سفید تفرش، با اشاره به تغییر نمایندگی به اداره میراث فرهنگی در این شهرستان اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده به زودی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان تفرش به صورت رسمی راه‌اندازی و فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

وی افزود: پیش از این دفتر نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این شهرستان فعالیت داشت که امید می‌رود با راه‌اندازی این اداره شاهد معرفی هر چه بیشتر جاذبه‌های گردشگری و تفریحی در این شهرستان باشیم.

صلاحی تصریح کرد: صنعت گردشگری قابلیت کلیدی شهرستان تفرش است و شهرستان تفرش با برخورداری از چشم‌اندازهای طبیعی ویژه، طبیعت بکر، محیط زیبا، ویژگی‌های خاص اقلیمی، داشتن مفاخر و دانشمندان، آثار تاریخی فراوان و جاذبه‌های گردشگری متنوع از ظرفیت‌های بسیار بالایی در حوزه جذب گردشگر برخودار است که باید از این ظرفیت‌ها نهایت بهره را برد.

وی با اشاره به تنوع زیست محیطی و موقعیت ویژه شهرستان گفت: این شهرستان با برخورداری از آب و هوای مطلوب و جاذبه‌های تاریخی استعداد تبدیل شدن به‌ یکی از قطب‌های گردشگری کشور را دارا است.

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی افزود: گردشگری هم ارزش افزوده و هم اشتغال‌زایی بالایی دارد که باید این امر در اولویت‌های نخست استان قرار گیرد.

صلاحی با اشاره به اهمیت نقش گردشکری بر توسعه پایدار گفت: در عصر حاضر، گردشگری و اقتصاد گردشگری در حال تبدیل شدن به یکی از سریع ترین صنایع رو به رشد جهان، ابزاری برای ایجاد درآمد ملی، از اصلی ترین ارکان اقتصادی جهان و نیز از مفاهیم، اشکال و ارکان توسعه پایدار قلمداد می شود.

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی افزود: از طرفی گردشگری اشکال مختلفی دارد که با هدف توسعه پایدار جوامع در نواحی شهری و روستایی و به عنوان ابزاری برای توسعه اقتصادی و اجتماعی و یکی از مهم ترین مشاغل مدرن ارتقا یافته است.

وی تصریح کرد: گردشگری، موتور محرکه اصلی در زمینه بهبود و رشد اقتصادی جوامع محسوب می شود و گردشگری با ایجاد فرصتی راهبردی سبب تنوع اقتصاد محلی شده و با ایجاد فرصت های شغلی مولد مبتنی بر قابلیت های موجود، سبب افزایش سطح رفاه ، استاندارهای زندگی، درآمد و امنیت در این جوامع می شود.

صلاحی افزود: بنابراین می توان گفت که یکی از بهترین راه های توسعه جوامع شهری و روستایی در حوزه مسائل و مشکلات اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی و رسیدن به عدالت اجتماعی و جغرافیایی، توجه هر چه بیشتر مسئولان و مردم به توسعه و گسترش گردشگری است، زیرا در نهایت به توسعه ی پایدار می انجامد.

منبع : http://www.tasnimnews.com/Search/Index?query



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات مرتبط: فرهنگی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : دو شنبه 12 خرداد 1393 | 6:24 | نویسنده : علی رضا جعفری |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.